Lewis Lavoie | Psiholog Psihoterapeut Psihiatru Coach | E-psiho.ro
Inregistrare
Autentificare
Inregistreaza-te
ca Specialist si promoveaza-ti articolele, evenimentele sau joburile
Pagina de facebook e-psiho Pagina de google plus e-psiho Canalul de twitter e-psiho Canalul de youtube e-psiho Feed RSS e-psiho Adaugare la bookmark e-psiho Adaugare ca motor de cautare e-psiho
Newsletter
Processing

Lewis Lavoie

Lewis Lavoie

Lewis Lavoie

Lewis Lavoie a creat mozaic mural prima data în 1997, pe un zid de lângă o galerie de artă în St Albert, Alberta, Canada. Pentru aceasta, artistul a pictat sute de tablouri care au fost în cele din urmă asamblate pentru a reda fata lui David - Michelangelo. A fost o realizare monumentala carel- a ajutat pe Lavoie sa câștige atenția internațională pentru stilul său unic. Dar asta a fost doar începutul mișcării - mozaic mural-, la șapte ani mai târziu, Lewis invita 70 de artiști diferiti pentru a crea prima comunitate de - mozaic mural- .

În timpul unui maraton de 24 de ore, fiecare artist își aduce contribuția sa la "Heritage Fiddler" mozaic. Fiecare tablou care merge într-un mozaic mural reflectă creativitatea si stilul unic al unui individ. Când un tablou este terminat acesta este atent plasat în pictura murala pentru a asambla o capodopera.

Aspectul unic al acestui proces de creație este faptul că artiștilor le este dat un panou gol și libertatea de a picta orice doresc, în cadrul temei proiectului. Cu toate acestea, imaginea finală asamblata de Lewis Lavoie este păstrata întotdeauna secreta până la dezvelire.

Adam - un singur sange, mai multe nationalitati - pictat in direct

Adaugă comentariu nou

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteţi un vizitator uman şi pentru a preveni spam-ul automat la trimiteri.
Imagine CAPTCHA
Introdu caracterele din imagine.