Fitness Emoţional – respiratie, exprimare emotionala, miscare, tacere, dans | Psiholog Psihoterapeut Psihiatru Coach | E-psiho.ro
Inregistrare
Autentificare
Inregistreaza-te
ca Specialist si promoveaza-ti articolele, evenimentele sau joburile
Pagina de facebook e-psiho Pagina de google plus e-psiho Canalul de twitter e-psiho Canalul de youtube e-psiho Feed RSS e-psiho Adaugare la bookmark e-psiho Adaugare ca motor de cautare e-psiho
Newsletter
Processing

Fitness Emoţional – respiratie, exprimare emotionala, miscare, tacere, dans

Fitness Emoţional – respiratie, exprimare emotionala, miscare, tacere, dans

Studio Experimental te invita intre 13-17 aprilie la 5 zile de Fitness Emotional prin Meditatia Dinamica - o metoda energizanta de a ne incepe ziua de la 7 dimineata cu dinamism, fiind plini de energie! Este un exercitiu care dureaza o ora si are 5 etape: respiratie necontrolata (rapida si profunda, cu accentul pus pe expiratie), catharsis (exprimarea diverselor stari sau emotii prin miscarea corpului, dans, strigate, ras, etc.), Jump! – miscarea corpului – se sare cu bratele in sus,nemiscare si taceredans liber.

Fiecare sesiune se desfasoara intre orele 07.00- 08.30 si cuprinde: exerciitii de incalzire/ intindere a corpului, explicatie si demo, efectuarea tehnicii urmata de sharing la un ceai.

Toate etapele sunt sustinute de o muzica special creata, cu exceptia etapei a patra (care se face in tacere).

Programul de 5 zile ofera posibilitatea de a experimenta efectele acestei tehnici “dinamice”. Este o meditatie foarte activa si energizanta ce ne “deschide” (deblocheaza) respiratia, corpul, energiile din interior, etape urmate de witnessing si dans. Poate aduce o revolutie a vietii, corpului si sufletului.

Incluzand si metode din psihoterapie- exprimarea emotiilor, Meditatia Dinamica are un efect revigorant si ajuta la eliberarea stresului si tensiunii din corp si minte, ceea ce apoi creeaza spatiu in interior pentru relaxare si meditatie.


Meditatiile active ne ajuta sa fim constienti de propriul corp, sa ascultam si sa percepem semnalele pe care ni le transmite corpul.

Studio Experimental organizeaza cursuri prin care ofera diferite exercitii si tehnici de constientizare corporala, ce ne ajuta sa ne eliberam de tesiunea acumulata in corp, tehnici ce aduc o intelegere si constientizare a felului in care ne functioneaza corpul.

Cost: 60 Ron/ 5 zile  sau  15 ron/ sesiune (Drop In Cla  50% reducere pentru elevi si studenti*

Locatie: Studio Experimental, str. Hrisovului 2A

Info si inscrieri: studio_experimental@yahoo.com sau la tel. 0728. 775 498 (Kiran)

http://tantra-times.weblog.ro/

           

 

Tip Eveniment: 

Adaugă comentariu nou