Workshop: Tehnicile Proiective “Psihodiagnostic si Prognostic” | Psiholog Psihoterapeut Psihiatru Coach | E-psiho.ro
Inregistrare
Autentificare
Inregistreaza-te
ca Specialist si promoveaza-ti articolele, evenimentele sau joburile
Pagina de facebook e-psiho Pagina de google plus e-psiho Canalul de twitter e-psiho Canalul de youtube e-psiho Feed RSS e-psiho Adaugare la bookmark e-psiho Adaugare ca motor de cautare e-psiho
Newsletter
Processing

Workshop: Tehnicile Proiective “Psihodiagnostic si Prognostic”

Workshop: Tehnicile Proiective “Psihodiagnostic si Prognostic”

Asociatia Szondi din Romania organizeaza in 28/29 Martie – Bucuresti, Workshop: Tehnicile Proiective “Psihodiagnostic si Prognostic”

Acreditare: Asociatia Szondi din Romania organizeaza Workshop acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Cursantii primesc 10 credite.

Formator: Dumitru Ivana – Presedinte ASR Activitate de aproape 40 de ani la catedra de psihiatrie a UMF Carol Davila, in cadrul Spitalului de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru

Obregia”, Psiholog clinician principal, singurul formator al unui program in Szondi Test si psihoterapie analitica szondiana recunoscut de catre Institutul Szondi din Zurich si acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, supervizor in psihologie clinica, Presedinte al Asociatiei Szondi din Romania, Membru al Societati Internationale Szondi, Membru al Asociatiei Psihiatrilor Liberi din Romania.

Conditii de aplicare: Cursul este adresat doar absolventilor cu formatie socio-umana si medicala (psihologi, asistenti sociali, rezidenti, psihiatri, etc) cu solide cunostinte de psihopatologie, psihologie clinica, psihodiagnostic, psihiatrie, cu o experienta de viata si nu in ultimul rand, entuziasm care sa-i motiveze spre psihologia destinului.

Nr. maxim de locuri 15

Inscrieri si informatii:

Florin Roventa

0721.980.860

www.leopoldszondi.ro

info.szondi@gmail.com Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului,

Sursa: Reteaua de Stiri APR

Locatie: 
Tip Eveniment: 

Adaugă comentariu nou