Weekend special de tantra si meditatie cu Tarisha C. Castaldo | Psiholog Psihoterapeut Psihiatru Coach | E-psiho.ro
Inregistrare
Autentificare
Inregistreaza-te
ca Specialist si promoveaza-ti articolele, evenimentele sau joburile
Pagina de facebook e-psiho Pagina de google plus e-psiho Canalul de twitter e-psiho Canalul de youtube e-psiho Feed RSS e-psiho Adaugare la bookmark e-psiho Adaugare ca motor de cautare e-psiho
Newsletter
Processing

Weekend special de tantra si meditatie cu Tarisha C. Castaldo

Weekend special de tantra si meditatie cu Tarisha C. Castaldo

Tantralife Taste 14-15 noiembrie 2010

Weekend special de tantra si meditatie cu Tarisha C. Castaldo

"Tantra spune: daca vei continua sa descoperi lucruri noi in fiecare zi, viata ta va ramane un fior, o aventura. Nu te vei plictisi niciodata”. Osho, Viziunea Tantrica

Studio Experimental va invita in perioada 14-15 noiembrie la un weekend special de tantra si meditatie cu Tarisha C. Castaldo.

Acest weekend special este o ocazie de a gusta si explora un nou mod de a-ti trai viata!

Vei fi ghidat intr-o calatorie vesela si profunda unde, datorita tehnicilor practice si eficiente de tantra si meditatie:
- vei experimenta un nivel mai mare de energie
- te vei reconecta la propria sursa de sensibilitate si senzualitate din corp
- te vei elibera de stress si vei gasi cheia catre relaxare
- te vei deschide pentru a intalni/ a face cunostinta cu oameni intr-un mod natural si prietenos

Tantralife (www.tantralife.com) este o metoda practica, dinamica, un experiment cu tine insuti, ce propune cursuri de dezvoltare personala bazate pe metode stiintifice ce folosesc explorarea senzualitatii, Tantra, tehnici de respiratie si meditatie.
Cursurile Tantralife sunt o invitatie la o calatorie si deschidere catre noi insine, prin dans, meditatii active Osho, exercitii tantrice de constientizare corporala si emotionala, tehnici Tantra de meditatie si respiratie.
Mai multe despre metoda Tantralife si despre fondatoarea ei gasiti citind cartea “Tantra, un mod de a trai si de a iubi”, de Radha C. Luglio (fondatoarea Tantralife), carte publicata in Romania de Editura Mix, Brasov.

Tarisha C. Castaldo a absolvit facultatea de Comunicare si Stiinte Sociale, in Milano, cu specializare in Stiinta Sentimentelor si a Emotiilor, la Universitatea din Siena. Dupa ce a lucrat cativa ani in industria farmaceutica, a simtit nevoia sa-si aprofundeze cunostintele despre subiecte legate de sanatate, descoperind in disciplinele holistice a abordare mai completa a sanatatii. Cercetarea ei o aduce in punctul in care il descopera pe Osho si isi completeaza formarea profesionala cu o serie de training-uri in terapii corporale, respiratie constienta si Tantra. Tarisha ofera sesiuni individuale de coaching, Reiki, respiratie constienta si lucreaza in echipa Tantralife (intemeiata de Radha C. Luglio), conducand evenimente de tantra, respiratie si meditatie.

Programul se va desfasura zilnic intre orele 08.00- 18.00.
Locatie: Studio Experimental, Hrisovului 2A (zona Pajura)
Cost: 50 Euro/ zi
Studenti/elevi: 40 Euro/ zi

Alte detalii puteti citi pe blog: http://tantra-times.weblog.ro/

Info si inscrieri: Kiran- studio_experimental@yahoo.com, 0728 775 498

In limita timpului disponibil, Tarisha poate oferi sesiuni individuale de counselling vineri seara (13.11) si luni dimineata (16.11). O sesiune individuala dureaza o ora si costa 60 euro.

Tip Eveniment: 

Adaugă comentariu nou