Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in /home3/repsih03/public_html/sites/all/modules/views/includes/view.inc on line 2421

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in /home3/repsih03/public_html/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc on line 733
Grupuri de suport psihologic | Psiholog Psihoterapeut Psihiatru Coach | E-psiho.ro
Inregistrare
Autentificare
Inregistreaza-te
ca Specialist si promoveaza-ti articolele, evenimentele sau joburile
Pagina de facebook e-psiho Pagina de google plus e-psiho Canalul de twitter e-psiho Canalul de youtube e-psiho Feed RSS e-psiho Adaugare la bookmark e-psiho Adaugare ca motor de cautare e-psiho
Newsletter
Processing

Grupuri de suport psihologic

Grupuri de suport psihologic

Grupuri de suport psihologic

Asociatia Athanor organizeazã Grupuri de suport psihologic, având urmatoarele teme:

- Probleme legate de alcool

- Probleme de natura sexuala

- Probleme de natura afectiva

Menirea acestor grupuri este orientata catre dezvoltarea participantilor si rezolvarea conflictelor interne ale acestora.

Grupurile vor fi coordonate de cãtre psihologi cu experientã în domeniu si au ca obiectiv obtinerea de cãtre participanþi a echilibrului si armoniei personale, precum si descãtusarea fortei interioare existente în fiecare dintre oameni.

Considerãm cã orice problemã poate fi înteleasã într-o manierã constructivã si cã poate fi amelioratã sau eliminatã definitiv. Participantii vor fi ajutati sã descopere mesajul ascuns în însãsi dificultatea cu care se confruntã si sã-l foloseascã pentru a obtine o viatã mai bunã.

Întâlnirile vor avea loc o datã pe sãptãmânã, iar o sedintã dureazã trei ore.

Se va urmãri ca fiecare participant sã beneficieze de avantajele grupului, însã fãrã a fi supus la presiuni “binevoitoare” din partea coordonatorului sau a altor participanti. Se vor respecta ritmul propriu si libertatea de exprimare ale fiecãruia, cu întelegere si empatie.

Participarea la aceste grupuri va asigura confidentialitatea.

Pentru informatii privind data exactã, locatia,cum va puteti inscrie si alte detalii, vã invitãm cu drag sã ne contactati la urmãtoarea adresa si numar de telefon:

ALINA PETRE - 0753.887.146, alinapetre111@yahoo.com Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului,

Locatia: Bucuresti

Locatie: 
Tip Eveniment: 

Adaugă comentariu nou