Experienta unica a terapiei prin dans | Psiholog Psihoterapeut Psihiatru Coach | E-psiho.ro
Inregistrare
Autentificare
Inregistreaza-te
ca Specialist si promoveaza-ti articolele, evenimentele sau joburile
Pagina de facebook e-psiho Pagina de google plus e-psiho Canalul de twitter e-psiho Canalul de youtube e-psiho Feed RSS e-psiho Adaugare la bookmark e-psiho Adaugare ca motor de cautare e-psiho
Newsletter
Processing

Experienta unica a terapiei prin dans

Experienta unica a terapiei prin dans

Bucuresti, 18-22 mai 2009

Dan's Discovery va lanseaza invitatia de a participa la atelierul de lucru in dans-terapie desfasurat in perioada 18-22 mai 2009 la Bucuresti- un atelier dinamic si practic condus de Cathy Lebeaux, dans-terapeut american cu vasta experienta in domeniu.

Atelierul se adreseaza specialistilor in consiliere si psihoterapie, care lucreaza cu clienti in cabinete sau clinici. Instrumentele de lucru vizeaza ca populatii-tinta: clientii copii, adulti sau familii dar si grupurile terapeutice. Ca problematici vizate mentionam: stresul, anxietatea, managenentul furiei, trauma dar si dezvoltarea si cresterea personala. Vom lucra pe larg cu arhetipuri, mituri si povesti, vom avea momente de discutii si lectura.

Abordarile teoretice care stau la baza informatiilor si tehnicilor expuse sunt de natura gestalt-terapeutica, analitica (jungiana) dar si cognitiv-comportamentala.

Ceea ce veti obtine ca urmare a participarii la acest atelier unic in Romania: notiuni de baza si tehnici de miscare si dans-terapie, strategii de imbinare a acestor tehnici cu terapiile verbale sau alte forme de art-terapie (povesti, muzica, cutia cu nisip) si, nu in ultimul rand, experienta proprie cu beneficiile acestei metode.

Formatorul: Cathy Lebeaux, MA, LCMHC, ADTR, NCC

A absolvit Universitatea Antioch din SUA si are un master in "Dance/ Movement Therapy and Counselling Psychology". Are o experienta de 14 ani in care a imbinat dans-terapia cu terapiile verbale si cu alte forme de art-terapie. Cathy integreaza activ in munca ei arhetipurile, miturile si povestile. Ea a lucrat in scoli din America, agentii de sanatate mentala si intr-un program intensiv pentru femeile- supravietuitoare ale unor traume severe. Acum lucreaza in practica privata cu copii cu dizabilitati si alte tulburari, cu familii, cu supravietuitori ai traumelor, adulti cu anxietate, depresie, tulburari afective bipolare si altele.

Cathy Lebeaux este presedintele filialei New England a Asociatiei Americane de Dans Terapie, preda la Universitatea Antioch, este supervizor recunoscut pentru psihoterapeutii care aplica pentru dreptul de libera practica in dans-terapie si consiliere.

Detaliile atelierului:

Este vorba de un atelier intensiv care propune 40 de ore de experimentare aici si acum a dans-terapiei, de predare a unor concepte de baza si discutii interactive. In urma informatiilor oferite in formularele de inscriere, Cathy Lebeaux este dispusa sa orienteze tematica si catre interesele si intrebarile participantilor.

Pentru asigurarea interactiunii directe si calitatea experientei numarul maxim de participanti este de 25.

Costul atelierului: 400$ (dolari) .

Contact: Irina Tepuru - psihoterapeut cu drept de libera practica

0742.002.734; irina_tepuru@yahoo.com Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. ;

Detalii pe www.dansdiscovery.ro

 

Sursa: Reteaua de stiri a APR

Locatie: 
Tip Eveniment: 

Adaugă comentariu nou