Cursuri de formare de bază si continua în psihanaliza si psihoterapia copilului si adolescentului | Psiholog Psihoterapeut Psihiatru Coach | E-psiho.ro
Inregistrare
Autentificare
Inregistreaza-te
ca Specialist si promoveaza-ti articolele, evenimentele sau joburile
Pagina de facebook e-psiho Pagina de google plus e-psiho Canalul de twitter e-psiho Canalul de youtube e-psiho Feed RSS e-psiho Adaugare la bookmark e-psiho Adaugare ca motor de cautare e-psiho
Newsletter
Processing

Cursuri de formare de bază si continua în psihanaliza si psihoterapia copilului si adolescentului

Cursuri de formare de bază si continua în psihanaliza si psihoterapia copilului si adolescentului

Fundatia Generatia - Centrul de formare în Psihoterapia si Psihanaliza Copilului si Adolescentului anunta inceperea unei noi serii de cursuri de formare  de bază si continua în psihanaliza si psihoterapia copilului si adolescentului. Programul formativ, cu o durata de 4 ani, se adreseaza  studentilor si absolventilor de psihologie, rezidentilor la psihiatrie si specialitati conexe, asistenta sociala, pedagogie si tuturor celor care au interes in intelegerea si lucrul cu copii si adolescenti.

Programul formativ are urmatoarea structura:

A. formare teoretica de 2 ani (curs teoretic introductiv – 125 ore si curs teoretic aprofundat – 125 ore) / 250 ore.

B. seminarii clinice, grupuri de lucru, conferinte, work-shop-uri (300 ore).

C. supervizare a activitatii clinice a cursantilor: supervizare individuala, intervizare, supervizari internationale (1 an, simultan cu formarea în tehnica si clinica psihanalizei copilului si adolescentului)

D. evaluări semestriale ale cursanţilor şi evaluare finală, certificată prin diplomă de absolvire a programului formativ de bază şi continuu.

Fundatia Generatia - Centrul de formare în Psihoterapia și Psihanaliza Copilului si Adolescentului este institutie formatoare acreditata de CPR.
Pentru orice informatii ne gasiti la: office@generatia.ro, www.generatia.ro, tel:0728231793, 0213366195

Locatie: 
Tip Eveniment: 

Adaugă comentariu nou