Efectele adverse ale crizei asupra comportamentelor | Psiholog Psihoterapeut Psihiatru Coach | E-psiho.ro
Inregistrare
Autentificare
Inregistreaza-te
ca Specialist si promoveaza-ti articolele, evenimentele sau joburile
Pagina de facebook e-psiho Pagina de google plus e-psiho Canalul de twitter e-psiho Canalul de youtube e-psiho Feed RSS e-psiho Adaugare la bookmark e-psiho Adaugare ca motor de cautare e-psiho
Newsletter
Processing

Efectele adverse ale crizei asupra comportamentelor

Efectele adverse ale crizei asupra comportamentelor

Efecte adverse ale crizei asupra comportamentelor:

Este adevarat un lucru: in vremuri de lux, nu era nevoie de flexibilitate, nici nu se discuta despre soft-uri. Odata cu intrarea soft-ului in scena cotidiana, lucrurile au inceput sa fie manuite din ce in ce mai usor, astfel ca relatiile, conexiunile virtuale preiau o mare parte din presiunea bazei economice.

Oare o criza nu apare atunci cand realizam acest lucru, ca am mers mai departe decat mintea noastra a avut legaturile setate? Daca este adevarat ca poti sa iti intinzi limitele la nesfarsit (si eu cred in acest lucru, pentru ca poti sa evoluezi la nesfarsit, nu se cunoaste nici o teorie, pana in prezent, care sa afirme ca evolutia poate sa dispara in ea insasi- intr- o perspectiva psihologica si metafizica), ce putem face ca aceasta stare de anxietate care ne- a cuprins, pe care o numim criza, sa ne treaca? Cum sa ne tratam- putem sa ne setam mintea pentru noi legaturi -soft de a merge mai departe, altfel incepem sa ne intrebam: oare s-a terminat, oare asta e sfarsitul? Nicidecum. Constientizarea celor afirmate, a anxietatii endemice care ne a cuprins, ne salveaza, ne aduce catharsis-ul mult asteptat, care ne face sa ne respingem emotiile negative pe care le am creat vis a vis de evolutia soft urilor- apar preocupari noi, urcam intr un plan superior de INTELEGERE (proces cerut de evolutia masiva a CUNOASTERII), urcam intr-un plan superior al existentei; dar sa fim atenti la comportamente. Putem prea usor sa gresim, in disperarea de a nu intelege ce se intampla sau pentru ca...ni se pare ca este mai usor asa...e criza si gata, invocam motivul cand ne copleseste dorinta de a nu lua contact cu obiectul muncii noastre. Ceea ce se cere, este un efort de vointa pentru a intelege ce este cu noi...apoi veti stii fiecare mai bine ce aveti de facut. Dar, semenii mei, sa ne pastram onestitatea in relatiile noastre si in munca! 

Hilda  KABLAN- psiholog psihoterapeut.

INTR-UN ECLECTISM RAVISANT, SPECIFIC FEMEII, INNOBILAT DE LUNA APRILIE, IMI PERMIT A VA IMPARTASI GANDUL SI DORINTA CA MAINE,VETI PRIMI CADOURI SPIRITUALE SAU MATERIALIZATE, IN PRIMUL RAND  DE LA CEI PE CARE-I SIMTITI APROAPE DE SUFLET  SI NU NUMAI DE LA CEI PE CARE II VEDETI! VA UREZ O PRIMAVARA FRUMOASA SI MULTE BUCURII!

Adaugă comentariu nou

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteţi un vizitator uman şi pentru a preveni spam-ul automat la trimiteri.
Imagine CAPTCHA
Introdu caracterele din imagine.