Dialog despre relatii care nu mai sunt | Psiholog Psihoterapeut Psihiatru Coach | E-psiho.ro
Inregistrare
Autentificare
Inregistreaza-te
ca Specialist si promoveaza-ti articolele, evenimentele sau joburile
Pagina de facebook e-psiho Pagina de google plus e-psiho Canalul de twitter e-psiho Canalul de youtube e-psiho Feed RSS e-psiho Adaugare la bookmark e-psiho Adaugare ca motor de cautare e-psiho
Newsletter
Processing

Dialog despre relatii care nu mai sunt

Dialog despre relatii care nu mai sunt

 

^cum l-ai cunoscut?

#pai trebuia. asa am ajuns la acum.

^si daca nu ar fi fost prezent in viata ta? pentru ce vrei sa ii multumesti?

#pentru ca m-a invatat sa inteleg un pic mai bine ce vor sa spuna filozofii. pentru ca mi-a povestit de ce Kamasutra e inca moderna, pentru ca a fost bine.

 

^l-ai inselat?  

#nu. partea din mine pe care a avut-o el a fost mereu a lui. goala. tanara. visatoare.

^am avut o data o prietena care obisnuia sa isi ia la revedere de la ei dandu-le tot ce era mai frumos. era traviata. avea puterea sa se daruiasca pe sine, sa ofere fara sa ceara inapoi nimik.
ai sa il uiti? il lasi?

#da. am sa il las si nu va sti. se va trezi singur. sper doar ca va avea puterea sa continuie ceva ce eu am inceput in el. lucrarea lui in mine s-a incheiat. sunt doua momente ce imi vin in minte: noaptea glorioasa de voievod neuitat in care m-a facut femeie. in care fiecare parte a trupului meu urla sa fie a lui. atunci am stiut ca am putut iubi din nou. cu totul. dupa atat timp. am vrut sa-i spun.. la antipozi e ieri. cand m-a indepartat senin, stangaci, fara sa stie ce face. nu-mi place ieri. dar ieri este fiul cuiva. ieri s-a nascut din noaptea in care eu, #, am fost a lui.
pe tine te-a durut asa cum ma doare pe mine acum?

^da. inca doare. fiecare subiect si predicat asezate in aceeasi propozitie ma dor. fiecare poveste de dragoste care se termina inainte sa o ai, toate vin sa rasuceasca iar si iar cutitul. nu ai sa uiti. dar ai sa te obisnuiesti asa. odata ce ai primit botezul acesta, esti libera sa te te iubesti pe tine.

#dar daca ar veni si-ar spune ca nu a uitat. ca te vrea inapoi. din nou. si fiecare noapte sa fie pentru tine. ce ai face?

^as fi atat de mahnita. pentru ca totul ar fi minunat. sufletul meu ar plange de bucurie si stiu ca m-as darui sec, in van, fara sentimente
...pentru ca el ar fi venit mult prea tarziu

Sursa: http://zathing.blogspot.com/2007/09/cum-l-ai-cunoscut-pai-trebuia.html

Adaugă comentariu nou

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteţi un vizitator uman şi pentru a preveni spam-ul automat la trimiteri.
Imagine CAPTCHA
Introdu caracterele din imagine.