De ce insala barbatii? | Psiholog Psihoterapeut Psihiatru Coach | E-psiho.ro
Inregistrare
Autentificare
Inregistreaza-te
ca Specialist si promoveaza-ti articolele, evenimentele sau joburile
Pagina de facebook e-psiho Pagina de google plus e-psiho Canalul de twitter e-psiho Canalul de youtube e-psiho Feed RSS e-psiho Adaugare la bookmark e-psiho Adaugare ca motor de cautare e-psiho
Newsletter
Processing

De ce insala barbatii?

De ce insala barbatii?

De ce ne inseala? Femeile au dezbatut aceasta intrebare de cand lumea...Pot fi atat de multe motive si totodata pot lipsi cu desavarsire! Instinctul de vanator, suna cunoscut? Ce vor barbatii de la femei?

​Un barbat cu o familie, copiii, o pozitie in societate este considerat un cetatean respectabil. Doar jumatatea sa stie ca din cand in cand intarzie  acasa si nu fiindca ar fi avut treaba la serviciu...

​Oamenii de stiinta vorbesc deseori despre natura poligama a barbatilor. Ce vor barbatii de la o femeie? Un barbat incearca sa aduca in viata lui cat mai multe femei posibil. Cat despre " aducere", ei nu-si doresc sa insele, dar placerea adusa de acest proces ii atrage teribil.Femeile, pe de alta parte, incearca sa previna aceasta natura cu orice mijloc. Fac orice pentru a fi unice, cele mai bune, uneori se ofenseaza sau provoaca un scandal. Alteori, nu putem suporta inselatul si plecam, ne intoarcem, iertam, sau nu ne mai intoarcem si nu iertam. Sa incercam sa intelegem de ce inseala un barbat este atat de dificil pentru femei...uneori, imposibil.

Si iarasi, o data ce ai aflat despre aventura celui iubit, il intrebi: "DE CE?". El te priveste vinovat si spune : "IARTA-MA!". Jura ca cealalta nu inseamna nimic pentru el, ca nu stie ce a fost in capul lui si ca de acum incolo va fi numai al tau.

Devine mai atent si, aparent, traiti o a doua luna de miere. Si ierti, sau (unele dupa prima data, altele dupa a zecea oara) iti iei lucrurile si pleci. Pentru totdeauna.

Sunt mai multe motive pentru inselat: pur si simplu a dorit ceva nou, o alta femeie parea prea dispusa, vroia sa si puna in practica imaginatia, setea de aventura il seca.

Exista inca si altruisti, ce vor sa ofere placere cat mai multor femei, sa-si imbunatateasca tehnicile. Probabil, este un mod de afirmare..

Este foarte dificil pentru o femeie sa reactioneze la un adulter, insa s-a dovedit statistic ca pe masura ce o femeie inainteaza in varsta accepta mai usor aventurile sotului. Oare si ranile sufletului se micsoreaza? Cel mai probabil, nu.

Deci, ce vor ei? Pentru majoritatea fanilor aventurilor, "cealalta" nu inseamna intr-adevar nimic, este numai sport. Cel putin, asta spun ei. Pentru ei exista distinctia personal - familial.
Dar daca te iubeste cu adevarat, probabil ca nu va insela...

Daca esti viata lui, se va gandi de o mie de ori inainte de a face ceva ce stie ca va regreta mai tarziu, ceva ce ti-ar face tie rau. Desigur, ar fi poate mai bine sa nu afli niciodata. Sa traiesti cu el constienta ca te inseala din cand in cand este dureros si dificil.

Desi exista femei care sustin sus si tare ca toti barbatii sunt la fel, ele le permit barbatilor sa se intoarca dupa ce au calcat stramb. Pe cine incearca sa insele cu astfel de afirmatii: pe ele sau pe ceilalti? sau pur si simplu nu vor sa para nefericite si sa se lase descoperite in ochii celor din jur.

Arabii au o vorba: ce se intampla o data, posibil sa nu se mai intample niciodata; ce se intampla de doua ori, se intampla cu siguranta si a treia oara. Decizia este intotdeauna la tine: sa pleci, sa ramai cu un mincinos, sa te impaci...Important este sa nu te invinuiesti ca ai facut un lucru gresit.

Daca doresti sa-l pastrezi pe cel iubit aproape, fii mai inteleapta, nu te instraina. Sigur, e dificil, dar incearca sa fii chiar mai delicata si mai atenta. Fii sigura, daca ii esti draga, nu va vrea sa te piarda.

Adaugă comentariu nou

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteţi un vizitator uman şi pentru a preveni spam-ul automat la trimiteri.
Imagine CAPTCHA
Introdu caracterele din imagine.