Arta promovarii de sine | Psiholog Psihoterapeut Psihiatru Coach | E-psiho.ro
Inregistrare
Autentificare
Inregistreaza-te
ca Specialist si promoveaza-ti articolele, evenimentele sau joburile
Pagina de facebook e-psiho Pagina de google plus e-psiho Canalul de twitter e-psiho Canalul de youtube e-psiho Feed RSS e-psiho Adaugare la bookmark e-psiho Adaugare ca motor de cautare e-psiho
Newsletter
Processing

Arta promovarii de sine

Arta promovarii de sine

Stii sa te vinzi? Arta promovarii de sine este esentiala pentru liber-profesionisti si nu numai. Trebuie sa fii capabil sa te promovezi pentru a putea fi, de exemplu, propriul tau sef .

Fie ca stii deja sau nu, te vinzi cate putin in fiecare zi. Cand intalnesti pe cineva cunoscut, cand iti expui munca in fata celorlalti, cand completezi o scrisoare de cerere, iti creezi o anumita imagine despre tine. Secretul este sa stii cum sa prezinti cea mai buna imagine posibila a ta.

Ce stii despre marketing? Acesta poate fi un cuvant destul de infricosator; inseamna insa simpla vanzare. Marketingul apare sub diverse forme, dar promovarea de sine ar trebui sa fie cea mai importanta si pe care sa te concentrezi , fie ca esti liber profesionist , fie ca doresti sa fii in varf.

 

In mare parte, cariera ta de liber profesionist ar trebui sa tina de partea de online. Ar trebui sa utilizezi Internetul pentru a fi mereu in tema, pentru a afla noutatile din domeniu, pentru a te promova si pentru a descoperi potentiali clienti si angajati.

Asigura-te ca scrisorile de prezentare sunt bine realizate, credibile si iti pun in valoare calitatile si abilitatile. Este, de asemenea, important sa ai un web-site sau alt portofoliu online care sa iti prezinte talentul real. Dar daca te gandesti sa faci o cariera pe cont propriu, cu siguranta te-ai gandit deja la toate acestea.

Dar nu subestima nici puterea follow-up-ului. Este intotdeauna de bun augur sa raspunzi, sa scrii, sa vezi rezultatele. Asigura-te ca vei pastra un ton calm si profesional in fiecare mail pe care il trimiti pe linie profesionala si include intotdeauna informatiile tale de contact si o scurta motivatie pentru care ai scris in primul rand. De exemplu, "Va scriu astazi pentru a primi un raspuns la proiectul pentru care am aplicat la data de 1 august." Arata ca esti interesat, si continua sa te promovezi aratandu-ti interesul si propria motivatie. Demonstrand ca esti dispun sa incerci in continuare poate fi una din cele mai bune metode de "a te vinde".

Categorii: 

Adaugă comentariu nou

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteţi un vizitator uman şi pentru a preveni spam-ul automat la trimiteri.
Imagine CAPTCHA
Introdu caracterele din imagine.